HTC Vive Pro Set Complet V2

https://www.vive.com/eu/product/vive-pro/


Acest pachet include toate accesoriile necesare:

- 2 Base stations V2 2018

- 2 Controlere V2 2018

- 1 Link Box V2 2018

- 1 HTC Vive Pro


HTC VIVE Pro este cel mai capabil şi complet sistem de realitate virtuală creat vreodată. Acesta a fost conceput pentru a satisface cei mai exigenți utilizatori ai realității virtuale - din mediile de birou expansive şi arcade aglomerate până în confortul din camera ta de zi =. VIVE Pro depășește toate așteptările și creează cea mai captivantă experiență în realitatea virtuală de până acum.Observă fiecare detaliu cu optica înbunătățităVezi diferența cu VIVE Pro datorită panourilor de ecran complet noi care, prin imaginea clară, dau frâu liber imaginației nebune. Cu o rezoluție de 1440 x 1600 pixeli pe ochi (2880 x 1600 pixeli în total), culorile ultrabogate și detaliile aduc la viață obiecte de nemaivăzut. Aceasta înseamnă că VIVE Pro are o creştere de 37% a PPI şi o creştere de 78% a pixelilor în comparație cu VIVE original. Pe lângă optica îmbunătăţită, pernițele pentru față și cele pentru nas nou proiectate blochează lumina și mai bine, ceea ce contribuie la un sentiment și mai profund atunci când folosești VIVE Pro. Cu noua spumă căptușită cu pânză, pernița pentru față se adaptează la mai multe forme de față, iar pernița pentru nas acoperă toate formele nasului mulțumită designului unic, inspirat de forma petalelor de floare.


Tehnologia de ultimă oră ChaperoneVIVE Pro vine cu tehnologia complet nouă Chaperone, care recreează o schiţă virtuală a mediului tău, permiţându-ți să vezi şi să simți împrejurimile curente fără a fi nevoie să scoți ochelarii.


Intersecția realităților cu VIVE ProVIVE Pro dispune de un set cu cască cu rezoluție înaltă și sunet 3D spațial care garantează o imersiune unică. Trackingul extrem de precis, culorile ultravibrante și sunetele suprarealiste creează împreună o lume care te-ar putea duce oriunde într-o clipă.


Sunet 3D spațial cu rezoluție înaltăAscultă fiecare lume aşa cum a fost gândită de către creatorul ei. Ochelarii cu rezoluție înaltă și casca sunt dotate cu un sunet spațial 3D, pentru a oferi o imersiune captivantă din ce în ce mai reală. Amplificatorul puternic este capabil să alimenteze căşti cu impedanţă ridicată - creând peisaje sonore care-ți vor schimba lumea. Microfoanele duble permit anularea activă a zgomotului, adică pot intra în modul de alertă şi modul de conversaţie - astfel încât să poți auzi în jur în timp ce ești cufundat în altă realitate, fără a fi nevoie să scoți setul cu casca.


Proiectat pentru confortVIVE Pro a fost proiectat pentru ergonomie optimizată. Doar așezi setul cu casca pe față, ajustând cureaua peste cap – și gata. Designul nou distribuie uniform greutatea aparatului pentru a atinge un centru optim al greutății, creând un confort fără echivalent în realitatea virtuală.


Pentru acest produs VRpro.ro iti ofera o garantie de 24 de luni.


 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

HTC Vive Pro Set complet V2

  • Producător: HTC
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 7.750,00 Lei
  • 5.899,00 Lei


Comandați acum și vă-l livrăm mâine!

Opţiuni disponibileProduse asemănătoare

HTC Vive/Vive Pro/Cosmos/Cosmos Elite* Adaptor wireless
HTC Vive Pro Clemă adaptor wireless

HTC Vive Pro Clemă adaptor wireless

369,00 Lei 379,00 Lei

Oculus Quest 2 128GB

Oculus Quest 2 128GB

1.949,00 Lei 2.059,00 Lei

Oculus Quest 2 256GB

Oculus Quest 2 256GB

2.559,00 Lei 2.570,00 Lei

Etichete: htc vive, htc vive pro