Oculus Rift 

Realitate virtuală de generaţie următoare  

https://www.oculus.com/en-us/rift/ 
Ochelarii Oculus Rift sunt ceva ce nu ați trăit până la acest moment. Indiferent dacă jucați jocul dvs preferat, vă uitați la un film VR captivant, explorați o destinaţie îndepărtată sau doar petreceți timp cu prietenii dvs., în VR vă veţi simți ca și cum sunteţi acolo într-adevăr. 

Oculus Rift utilizează un display de înaltă tehnologie şi optică creată special pentru VR. Rata de refresh înaltă şi tehnologia pentru imagine clară în timpul mișcării colaborează cu sistemul optic special dezvoltat pentru a oferi o precizie vizuală incredibilă cuplată cu o imagine widescreen cuceritoare. 

Tehnologia vizuală avansată Oculus Rift se îmbină cu sistemul care urmărește mișcarea capului cu o  întârziere extrem de scăzută, permiţându-vă să simțiți un sentiment de prezenţă – ca și cum ați fost acolo. Acest sentiment strămută totul şi cu siguranţă nu ați trăit o astfel de cufundare.

Din momentul în care atingeți Oculus Rift veți simți atenţia la detalii acordată proiectării şi construcţiei. Adaptivi, confortabili și frumoși, ochelarii Oculus Rift sunt atât de remarcabili prin experiența pe care o înfăptuiesc.Pentru acest produs VRpro.ro iti ofera o garantie de 24 de luni.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Oculus Rift

  • Producător: Oculus
  • Disponibilitate: Produs Discontinuu
  • 3.459,00 Lei
  • 3.099,00 Lei


Opţiuni disponibile