Kiwi Design Haltera VR pentru Oculus Quest 2

VR Weight Controller Fits Quest 2, Immersive VR Fitness Made Easy - controler de haltere VR design KIWI, special conceput pentru fitness si sport VR, schimba experienta de joc VR pe care ati cunoscut-o. Compatibil In mod universal cu toate aplicatiile VR, nu afecteaza deloc utilizarea controlerelor Quest 2. si se comporta mai bine In jocurile de fitness VR, cum ar fi FitXR, Supernatural, BOXVR, HOLOFIT, OhShape, Synth Riders si altele. (Nota: Controlere de stoc NU sunt incluse).

Design KIWI personalizat, design sferic creativ - adio accesorii VR ieftine, designul KIWI ofera iubitorilor de jocuri VR optiuni mai bune. Cu un design sferic fascinant, arata uimitor In controlerele Quest 2. Datorita eforturilor depuse de echipa noastra de cercetare si dezvoltare, care s-a confruntat timp de peste 90 de zile cu tot felul de probleme tehnice. Combinând informatiile cu opiniile clientilor, aceasta haltera VR unica va sta acum la dispozitie. KIWI design este un prieten VR de Incredere, de fiecare data.

Greutate reglabila, pentru antrenament - adoptati metoda combinarii placilor de greutate si a adaptoarelor, exista greutati disponibile pentru 5.3oz / 150g, 3.5oz / 100g, 1.8oz / 50g si 0.18oz / 5g. cu 4 greutati reglabile diferite, pentru a obtine scoruri mai mari si o experienta mai buna de imersiune In fitness VR. Va rugam sa sugerati ca, pentru siguranta dispozitivului, este mai bine sa se utilizeze aceste gantere VR cu o coarda de siguranta a controlerului.

Usor de instalat si Indepartat - urmati instructiunile din pachet, precum si clipurile video si imaginile de pe pagina produsului, instalarea este rapida si uSoara. Puteti combina si potrivi In mod arbitrar placi sau adaptoare de 3 piese. Cu toate acestea, pentru a evita trepidatiile placilor de greutate sau incompatibilitatea, va rugam sa nu utilizati doar una, doua, patru sau mai multe placi si adaptoare. Pregatiti-va pentru aventura VR! (In cazul In care sunt necesare controlere goale, Impingeti uSor Surubul de pe capacul superior pentru a-l Indeparta cu uSurinta).

Ce se afla In cutie - capacul superior *2; Capacul inferior *2; Panoul cu butoane *2; Placa de greutate *6; Adaptor de greutate *6; - In total, 18 articole In cutie.


Pentru acest produs VRpro.ro iti ofera o garantie de 24 de luni.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Kiwi Design Haltera VR pentru Oculus Quest 2

  • Producător: Acer
  • EAN: 3800501905265
  • SKU: Q37-2.2/HJT-401
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 139,00 Lei
  • 99,00 Lei


Comandați de ora 14:00 și va fi expediat astăzi!Produse asemănătoare

Oculus Quest 2 128GB

Oculus Quest 2 128GB

(6)

1.639,00 Lei 2.649,00 Lei

Oculus Quest 2 256GB

Oculus Quest 2 256GB

(3)

2.299,00 Lei 3.049,00 Lei

Oculus Quest 2 Elite Strap